Velg en side

Om Golden

Om Golden halspastill

Pastillen har en god og oppfriskende smak som brukes til sår og hoven hals, hes stemme, rens av stemme, tørrhoste, forkjølelse etc., eller rett og slett for smakens skyld.

Om Golden Team

Golden Team ble etablert i 2011 med tilholdssted i Arendal og er eksklusiv distributør av Kinas mest solgte urte halspastill. Vi er en liten bedrift med store visjoner. En av Goldens forretningsstrategier går ut på at en andel av omsetningen skal gå til tiltak for å hjelpe trengende i samfunnet. Sammen med våre kunder ønsker vi å gjøre en forskjell.

Om Golden Throat Company

Guangxi Golden Throat Co, Ltd ble etablert i 1956 , 1998 , godkjent av regjeringen i Liuzhou City , Guangxi Golden Throat av farmasøytiske og Etter et halvt århundre med utvikling har selskapet blitt en av Kinas øverste 50 produsenter av proprietær kinesiske legemidler , en av de 100 største bedriftene i Guangxi. Bedriften har vunnet flere anerkjente titler. Videre er selskapet aktive hjelpere i områder med fattigdomsbekjempelse og naturkatastrofer i form av sjenerøse donor penger og varer

 Det mest kjente produktet til selskapet I dag er Golden Throat Lozenge, produktet selges I store mengder i Kina og mange andre land som USA, Russland, Australia, Japan, Singapore m.fl.  Produktet omsetter world-wide for mer enn kr. 500 mil og ett resultat på mer enn kr. 100 mill.

Ta kontakt for bestilling og informasjon: 

Golden Team AS
Lyngheiveien 10
4824 Bjorbekk

Telefon 45 83 00 96
post@goldenteam.no